Bezár
rólunk tagjaink letöltésre dokumentumok turisztikai iroda kapcsolat
sk hu
Hamburger

Rólunk

Fish Fish Wave Apple Sun Boat

A Csallóköz Területi Idegenforgalmi Szövetség támogatja Csallóköz turizmusának fejlesztését. A legjobb kulturális események társszervezője Somorjától egészen Nagymegyerig. Biztosítja a turisztikai termékek létrehozását és bemutatását, támogatja és biztosítja a turisztikai infrastruktúra kiépítését (turistautak, útjelző táblák, információs táblák stb. ). A szövetség támogatja és alakítja Csallóköz régiójának helyi közlekedését összekötve ezzel az egyes turisztikai látványosságokat.

Nemzetközi turisztikai szervezetek partnereként megszervezi és biztosítja a nemzetközi együttműködést. Biztosítja a Csallóközi régió nemzetközi kiállításokon és turisztikai vásárokon való részvételét. Hogy elősegítse a régió gasztronómiájának támogatottságát rendszeresen megszervezi a Csallóköz legjobb ételének versenyét.

A Csallóköz Területi Idegenforgalmi Szövetséget 2012-ben hat tag alapította. Jelenleg 16 tagja van, amelyek a városok és falvak mellett a legkiemelkedőbb turisztikai látványosságok, és azon a civil szervezetek, melyek tevékenysége kiemelkedő a turizmus területén. A szervezet támogatja tagjai tevékenységét a turizmusfejlesztés koncepciójának kialakításában és megvalósításában, tagjai számára kialakítja és megvalósítja a turizmus marketingjét és népszerűsítését itthon és külföldön egyaránt. Elősegíti és megvédi tagjainak közös érdekeit.

Prev
Next

Sun Bird